Condicions d'ús

CONDICIONS D'ÚS

ACCEPTACIÓ DELS TERMES

blackjack77angola.com (Lloc) està a disposició de tots els seus usuaris. La informació, documents, referències i programari (materials) i els serveis proporcionats aquí estan subjectes a les següents condicions d'ús. En cas que l'usuari és menor de 21 anys, ha de llegir aquest document en presència d'un pare o tutor legal. En cas que l'usuari o el pare / tutor legal de l'usuari d'acord amb els termes i condicions, ha de deixar d'usar el Lloc d'ara en endavant. A l'utilitzar el Lloc o qualsevol dels materials o serveis, accepta de forma automàtica amb les condicions d'ús. blackjack77angola.com es reserva el dret de modificar i alterar les condicions d'ús a la seva discreció. Si continua utilitzant el Lloc després de qualsevol canvi de les condicions d'ús que es considerarà indicar que accepta tots els canvis. A més, qualsevol ús dels materials, aplicable a algunes regles específiques, està subjecta als termes i condicions addicionals a les descrites aquí, a les condicions d'ús. Tots els termes i condicions addicionals i suplementaris seran incorporades per referència als següents Condicions d'ús. L'incompliment de qualsevol d'aquestes condicions d'ús donarà lloc a la terminació automàtica de l'autorització i accés a el lloc, i l'usuari haurà de destruir qualsevol material descarregat o imprès des del Lloc.

PROPIETAT INTEL · LECTUAL

Les marques (que inclouen logotips, marques comercials i marques de servei) que es troben en el Lloc són propietat d'blackjack77angola.com o altres tercers. Es prohibeix qualsevol ús de les marques de propietat de el lloc d'una tercera part. Materials i Serveis de blackjack77angola.com estan protegits per drets d'autor i altres lleis de propietat intel·lectual, per tant, qualsevol ús no autoritzat d'ells és considerat com una violació d'aquestes lleis. blackjack77angola.com usuaris no tenen cap garantia expressa o implícita drets sobre cap patent, drets d'autor, marques o patents o informació secreta relativa als materials i / o serveis. Qualsevol ús (per exemple, re-escriptura, copiar i traduir) de la informació continguda en el lloc (per exemple, documents i fotos) sense el permís per escrit de l'Lloc està prohibit. Qualsevol dels mobles de la informació a continuació no fa concessió o la garantia d'una llicència sota qualsevol dret d'autor o patents.

L'enviament de qualsevol material, informació, tècniques, idees o conceptes (Votacions) fins al lloc, l'usuari accepta i reconeix que:

avaluacions no contenen cap propietat i informació confidencial;

blackjack77angola.com no intenció o assumeix cap obligació de qualsevol tipus de forma expressa o implícita respecte a la confidencialitat de la retroalimentació;

la blackjack77angola.com és, i tindrà dret a fer servir o revelar qualsevol Feedback per a qualsevol propòsit en un criteri únic a tot el món;

La retroalimentació es converteixen en propietat de la blackjack77angola.com, sense compromís de cap tipus per a l'usuari;

blackjack77angola.com no proporciona compensació o reemborsament de cap tipus.

Responsabilitats i garanties

El lloc proporciona tots els materials i serveis "tal qual". BLACKJACKDOC.COM REBUTJA totes elles expressades o implícites incloent però no limitat, GARANTIES DE COMERCIALITZACIÓ I D'IDONEÏTAT PER A UN FI PARTICULAR, mesura a la permesa per la llei aplicable IMPLÍCITES. BLACKJACKDOC.COM NO i no es pot garantir que, o bé en el lloc; O qualsevol contingut, materials, informació, PRODUCTES (incloent programari) i / o serveis disponibles per a vostè en o mitjançant el lloc; ELS SERVIDORS; O a través de correus electrònics rebuts DE BLACKJACKDOC.COM estiguin lliures de virus i / o altres harmfull COMPONENTS BLACKJACKDOC.COM SOSTÉ cap responsabilitat per qualsevol danys que puguin derivar-se de la utilització de la pàgina o de qualsevol contingut, informació, materials, productes (inclosos SOFTWARE) i / o serveis disponibles per a vostè MITJANÇANT eL LLOC, iNCLOENT, però no limitat a incidentals, punitius, directes, indirectes, i CONSEQÜENT, incloent però no limitat als danys que pugui provocar el PÈRDUA DE DADES o BENEFICIS EVEN IF va advertir de la possibilitat d'aquests danys. USUARIS expressament entén i accepta que l'ús d'aquest lloc és sota el seu propi risc.

Qualsevol error incloent tècnica o d'un altre, són possibles errors tipogràfics o inexactituds. blackjack77angola.com es reserva el dret de fer qualsevol canvi en els Serveis i Materials en el Lloc en qualsevol moment sense previ avís.

Els materials i / o serveis en el lloc pot estar fora de data, i blackjack77angola.com no es compromet a actualitzar aquests materials o serveis.

Tots els enllaços a llocs de tercers no estan sota el control o la responsabilitat de blackjack77angola.com.

blackjack77angola.com no fa cap declaració en qualsevol altre lloc web a què vostè pot triar per tenir accés i estar vinculat a través d'aquest lloc. Els enllaços en aquest lloc es proporcionen únicament per motius de comoditat, i blackjack77angola.com no se sosté ni aprova ni accepta cap responsabilitat pel contingut d'aquests llocs web.

INDEMNITAT

L'usuari es compromet a indemnitzar i mantenir blackjack77angola.com i totes els seus propietaris, subsidiàries, afiliats, socis de marques, agents o altres socis i empleats, de qualsevol responsabilitat, pèrdua, reclamació o demanda, incloent honoraris raonables d'advocats, fets per qualsevol tercer parts a causa ao com a resultat dels continguts que els usuaris enviar, publicar o transmeti a través de el lloc (incloent, però no limitat a qualsevol contingut d'usuari), el seu ús de el lloc, la seva connexió amb el lloc, la seva violació de les condicions d'ús, o la seva violació de qualsevol altra persona és o drets legals de l'entitat.

popup

Rebre una bonificació impressionant del casino en línia segur